SEURA

Kokemäen Naisvoimistelijat ry

Kokemäen Naisvoimistelijat on perustettu 9.9.1913. Seuran 100-vuotishistoriikki julkaistiin 13.10.2013 seuran satavuotisjuhlassa Kokemäen Seuratalolla. Historiikin kokoajina toimivat Eeva Mäkinen ja Sirpa Marjala-Korhonen. Historiikkia lukemalla voi todeta toimeliaiden naisten tarjonneen paikkakuntalaisille paljon laadukasta ja monipuolista toimintaa, joka jatkuu edelleen. Hienoa naiset!

Juhlavuoden teemaksi lanseerattiin ”Ilo virtaa liikunnassa”. Laura Perttula suunnitteli Kokemäen Naisvoimistelijoille juhlavuoden logon, jossa hän käytti Kokemäen nimikkojokea siltä osin, kun se Kokemäen alueella virtaa. Virtaavuus kuvastaa myös naisvoimistelun liikkeen virtaavuutta. Logoa käytettiin kaikissa juhlavuoden julkaisuissa ja tekstiileissä.

Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa edullisesti monipuolista kunto- ja voimisteluliikuntaa lähellä ja turvallisesti, kaikille ikäpolville. Seurassa on jäseniä noin 250 ja erilaisia ryhmiä 20.

Seuraa ei olisi ilman ohjaajia, joita meillä on tällä hetkellä apuohjaajineen noin 20. Etenkin nuorille ohjaajille Seura onkin hyvä työkokemuksentarjoaja. Ohjauskokemus on tuonut monelle ohjaajalle hyötyä ja innostusta jatkokoulutuksiin sekä ammattiin hakeutumisessa.

Seurassa toimii myös Uskollisuuden Kilta, joka perustettiin vuonna 1975. Kilta on osa pääseuraa, mutta sillä on oma johtokunta, jäsenmaksu ja talous, joka tarkastetaan pääseuran kirjanpidon yhteydessä.

Kokemäen Naisvoimistelijat ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.

Yhteystiedot: info@kokemaennaisvoimistelijat.fi

Johtokunta 2023

1679927076616

Tiina Starcke

puheenjohtaja

Sini Teini

sihteeri

Elina Lindén

rahastonhoitaja

Taina Mikkola

tiedottaja

Tiina Karonen

Anna Rantanen

Emilia Ruuskanen

Riitta Valonen

Kirsi Tamminen

Sisko Korkeaoja

Killan edustaja

Tietosuojaseloste

Lataa tästä tietosuojaselosteemme pdf-muodossa.