SEURA

Kokemäen Naisvoimistelijat ry

Kokemäen Naisvoimistelijat on perustettu 9.9.1913. Seuran 100-vuotishistoriikki julkaistiin 13.10.2013 seuran satavuotisjuhlassa Kokemäen Seuratalolla. Historiikin kokoajina toimivat Eeva Mäkinen ja Sirpa Marjala-Korhonen. Historiikkia lukemalla voi todeta toimeliaiden naisten tarjonneen paikkakuntalaisille paljon laadukasta ja monipuolista toimintaa, joka jatkuu edelleen. Hienoa naiset!

Juhlavuoden teemaksi lanseerattiin “Ilo virtaa liikunnassa”. Laura Perttula suunnitteli Kokemäen Naisvoimistelijoille juhlavuoden logon, jossa hän käytti Kokemäen nimikkojokea siltä osin, kun se Kokemäen alueella virtaa. Virtaavuus kuvastaa myös naisvoimistelun liikkeen virtaavuutta. Logoa käytettiin kaikissa juhlavuoden julkaisuissa ja tekstiileissä.

Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa edullisesti monipuolista kunto- ja voimisteluliikuntaa lähellä ja turvallisesti, kaikille ikäpolville. Seurassa on jäseniä noin 250 ja erilaisia ryhmiä 20.

Seuraa ei olisi ilman ohjaajia, joita meillä on tällä hetkellä apuohjaajineen noin 20. Etenkin nuorille ohjaajille Seura onkin hyvä työkokemuksentarjoaja. Ohjauskokemus on tuonut monelle ohjaajalle hyötyä ja innostusta jatkokoulutuksiin sekä ammattiin hakeutumisessa.

Seurassa toimii myös Uskollisuuden Kilta, joka perustettiin vuonna 1975. Kilta on osa pääseuraa, mutta sillä on oma johtokunta, jäsenmaksu ja talous, joka tarkastetaan pääseuran kirjanpidon yhteydessä.

Kokemäen Naisvoimistelijat ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.

Yhteystiedot: info@kokemaennaisvoimistelijat.fi

Johtokunta 2020-2021

Emilia Ruuskanen

puheenjohtaja

Taina Mikkola

sihteeri

Elina Lindén

rahastonhoitaja

Tarja Härkisuo

Tiina Karonen

Riitta Toivola

Tiina Starcke

Riitta Valonen

Ritva Mäkelä

Sisko Korkeaoja

Killan edustaja

Tietosuojaseloste

Lataa tästä tietosuojaselosteemme pdf-muodossa.