ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2023 jumpparyhmiin

Syksyn jumppakausi alkaa ma 9.1.2023 ja päättyy su 23.4.2023. Ilmoittautuminen Hoikaan avataan ma 2.1.2023 klo 00.00. Ilmoittautuminen on auki koko kauden ajan.

Tilojen rajallisuuden vuoksi osallistujamäärät on rajoitettu seuraavissa ryhmissä: kuntosalicircuit 25 hlöä, äijäjooga 20 hlöä, miesten kahvakuula 15 hlöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kausimaksut: aikuiset 40e, lapset 20e. Kausimaksulla voi käydä kaikissa seuran jumpissa. Lasten ryhmissä pyritään pitämään kiinni ikärajoista.

Lisämaksulliset jumpat: zumba, lavis, kuntosalicircuit, flowgymnastics 2e/kerta KNV:n jäsenet, muilta 5e/kerta. Lisämaksu maksetaan paikan päällä, mieluiten tasarahana.

 

Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen.

Käytössämme on sähköinen ilmoittautuminen (Hoika-niminen ohjelmisto), mikä tarkoittaa, että jokainen hoitaa ilmoittautumisen itse (tai vaikka lapsen puolesta) netissä. Ikivireiden ilmoittautuminen ja kausimaksun maksu hoidetaan vanhaan tapaan ensimmäisellä jumppakerralla.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetetyllä laskulla. Kauden maksuja ei palauteta, mikäli toiminta joudutaan keskeyttämään COVID:in vuoksi. Jumppareilla on mahdollisuus osallistua tunneille kertamaksuilla, jos ei halua maksaa kausimaksua. Kertamaksu (5e) maksetaan ohjaajalle tunnin alussa. Kertamaksulla käyvien jumppareiden ei tarvitse tehdä sähköistä ilmoittautumista.

Ohjeet lyhyesti:

 1. Klikkaa itsesi Hoikan aloitussivulle.
 2. Jos olet jo rekisteröitynyt (käynyt jumpassa aiemmin), kirjaudu sisään. Tilaa sivun alareunasta uusi salasana, ellet muista vanhaa.
 3. Rekisteröidy ellet ole aiemmin sitä tehnyt (tai et ole käynyt jumpissa ennen). Katso ohjeet kohdasta ”Jos olet uusi jäsen”.
 4. Ilmoittaudu kaikkiin haluamiisi jumpparyhmiin kohdasta ”Ilmoittautuminen”.
 5. Jos olet ilmoittamassa alle 18-vuotiasta lasta jumppaan, katso lisäohjeita alempaa kohdasta ”Alikäyttäjäksi rekisteröiminen”

Ongelmatilanteissa katso ohjeita alta

Aloita tästä

HOIKA – Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Jos olet uusi jäsen:

 • Jos olet uusi jäsen / jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, klikkaa ”Rekisteröidy”.
 • Rekisteröitymislomakkeen lähetettyäsi ohjelma lähettää automaattisesti salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käy katsomassa salasanasi (tarkista myös roskaposti) ja käytä sitä kirjautuessasi sisään Hoikaan.

Jos olet ilmoittautunut aiemmin jumppiin joko Hoika:n kautta tai paperisella henkilötietolomakkeella :

 • Jos olet vanha jäsen (jos olet täyttänyt ja luovuttanut henkilötietolomakkeen seurallemme ja se sisälsi sähköpostiosoitteesi), seura on rekisteröinyt sinut jo Hoikaan. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”.
 • Jos olet vaihtanut sähköpostiosoitetta tai et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut edellisellä kerralla, lähetä sähköposti osoitteeseen info@kokemaennaisvoimistelijat.fi ja ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi. Päivitämme sen Hoikaan, jonka jälkeen saat salasanan Hoikasta (klikkaa ”Tilaa salasana”) antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Jos olet rekisteröitynyt ennen/seura on rekisteröinyt sinut, mutta hukannut salasanasi, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”
 • Jos olet ohjaaja, seura on jo rekisteröinyt sinut. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. 
 • Kun olet kirjautunut Hoikaan, tarkista samalla henkilötietosi (Hoika-sivun vasemmassa yläkulmassa “Omat tiedot”).

Huom! Muista tarkistaa myös sähköpostin Roskaposti-kansio..

Kun sinulla on käyttäjätunnus ja salasana, kirjaudu sisälle Hoikaan ja klikkaa ”Ilmoittautuminen”.

Ilmoittaudu kaikkiin haluamiisi ryhmiin.

Huom!

Alikäyttäjäksi rekisteröiminen

Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivun yläreunassa on linkki ”Lisää alikäyttäjä”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköpostiosoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Apua saat tarvittaessa:

info@kokemaennaisvoimistelijat.fi

Tiina  puh. 040 74 31 372 

Tarja puh. 040 74 09 743

Elina puh. 040 50 84 232