ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen jumpparyhmiin
on koko kauden avoinna.

Kaikissa ryhmissä on runsaasti tilaa.

Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen.

Käytössämme on sähköinen ilmoittautuminen (Hoika-niminen ohjelmisto), mikä tarkoittaa, että jokainen hoitaa ilmoittautumisen itse (tai vaikka lapsen puolesta) netissä. Ikivireiden ilmoittautuminen ja kausimaksun maksu hoidetaan vanhaan tapaan ensimmäisellä jumppakerralla.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetetyllä laskulla. Kauden maksuja ei palauteta, mikäli toiminta joudutaan keskeyttämään COVID:in vuoksi. Jumppareilla on mahdollisuus osallistua tunneille kertamaksuilla, jos ei halua maksaa kausimaksua.

Ohjeet lyhyesti:

 1. Rekisteröidy: Täytä henkilötietolomake Hoikassa ja valitse “Lähetä“. Jos sinulla on jo Hoika-tunnus, älä rekisteröidy uudestaan (jos salasana on unohtunut, tilaa uusi salasana).
 2. Lomakkeen lähetettyäsi ohjelma lähettää automaattisesti salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käy katsomassa salasanasi ja käytä sitä kirjautuessasi sisään Hoikaan. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi.
 3. Ilmoittaudu: Kirjaudu sisään Hoikaan ja ilmoittaudu valitsemaasi jumpparyhmään.

Aloita tästä

HOIKA – Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

REKISTERÖITYJÄT:

 • Jos olet uusi jäsen / jos et ole rekisteröitynyt Hoikaan ennen, klikkaa “Rekisteröidy”. Kun saat salasanan, kirjaudu sisälle ja ilmoittaudu.

MUUT VOIVAT ILMOITTAUTUA SUORAAN:

 • Jos olet vanha jäsen (jos olet täyttänyt ja luovuttanut henkilötietolomakkeen seurallemme ja se sisälsi sähköpostiosoitteesi), seura on rekisteröinyt sinut jo Hoikaan. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa “Tilaa uusi salasana”.
 • Jos olet vaihtanut sähköpostiosoitetta, lähetä sähköposti osoitteeseen info@kokemaennaisvoimistelijat.fi ja ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi. Päivitämme sen Hoikaan, jonka jälkeen saat salasanan Hoikasta (klikkaa “Tilaa salasana”) antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Jos olet rekisteröitynyt ennen/seura on rekisteröinyt sinut, mutta hukannut salasanasi, klikkaa “Tilaa uusi salasana”
 • Jos olet ohjaaja, seura on jo rekisteröinyt sinut. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa “Tilaa uusi salasana”. 

Huom! Muista tarkistaa myös Roskaposti-laatikkosi, jos salasana ei tule Saapuneet-laatikkoon.

Jos sinulla on käyttäjätunnus ja salasana, kirjaudu sisälle. Klikkaa “Ilmoittautuminen”.

Lataa tästä ohjeet tulostettavassa muodossa.

Huom!

 • Jos olet vanha jäsen / jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt tai sinut on rekisteröity, sinulla on jo tunnus Hoikaan, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa.
 • Jos et muista minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut seuralle, ilmoita siitä sähköpostitse info@kokemaennaisvoimistelijat.fi-osoitteeseen. Tarkistamme tiedon Hoikasta, jonka jälkeen pystyt tilaamaan salasanan. Sähköpostiosoitteesi on Hoikan käyttäjätunnuksesi.
 • Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.
 • Kun olet kirjautunut Hoikaan, tarkista samalla henkilötietosi (Hoika-sivun vasemmassa yläkulmassa “Omat tiedot”).
 • Muista tarkistaa myös Roskaposti-laatikkosi, jos salasana ei tule Saapuneet-laatikkoon.

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköpostiosoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

 

Apua saat tarvittaessa

info@kokemaennaisvoimistelijat.fi

Tiina  puh. 040 74 31 372 

Tarja puh. 040 74 09 743. 

Seuramme jumpparyhmissä on tilaa, joten mahdut varmasti mukaan. Kokeile ilmoittautumista uudestaan esim. seuraavana päivänä, jos ilmoittautumisessa on ruuhkaa tai ongelmia.