HINNAT

Kausimaksu

Sisältää seuran jäsenmaksun 2,50 €. Saat laskun kausimaksusta sähköpostiisi ilmoittautuessasi jumppiin.

Aikuiset 40 €

Ikivireät 30 €

Lapset (alle 18v.) 20 €

Lisämaksulliset jumpat

Zumba, Lavis, Kuntosalicircuit, Flow gymnastics 2 € /kerta KNV:n jäsenet, muilta 5 €/krt. Maksetaan paikan päällä (mieluiten tasaraha).
2 € lisämaksuja varten voi ostaa myös kymppikortin, joka maksaa 20 €. Sillä kuittaa 11 kpl jumpan lisämaksua. Kymppikortin voi ostaa lisämaksullisen jumpan ohjaajalta. Korttiin merkitään itse jumppakerrat, ja kun se on tullut täyteen, se palautetaan lisämaksullisen jumpan ohjaajalle.

Kertamaksu

Voit osallistua jumppiin myös maksamalla paikan päällä kertamaksun 5 € ohjaajalle (mieluiten tasaraha).

Sähköiset liikuntaedut

Voit maksaa kausimaksun osuuden myös sähköisillä liikuntaedulla (Smartum Saldo, ePassi/Eazybreak). Liikuntaedulla ei voi maksaa jäsenmaksun osuutta, joten maksa tällöin liikuntaedulla enintään 37,50€ ja saamallasi laskulla vähintään jäsenmaksun osuus 2,50€.

Paperiset liikuntaedut

Paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum/Tyky) voit maksaa kausimaksun osuuden sopimalla erikseen asiasta (ota yhteyttä tällöin info@kokemaennaisvoimistelijat.fi). Liikuntaedulla ei voi maksaa jäsenmaksun osuutta, joten jäsenmaksun osuuden 2,50€ (tai osuuden, jota et maksa liikuntaedulla) maksat saamallasi laskulla. 

Paperisilla liikuntaseteleillä voit maksaa myös jumppien lisä- ja kertamaksuja. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, joten et voi maksaa niillä toisen henkilön (esimerkiksi lapsen) kausimaksua.

Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa takaisin.

Kausimaksua (mukaan lukien jäsenmaksu) ei palauteta, jos seuran toiminta päättyy kauden aikana seurasta riippumattomista syistä.