Leader-Karhuseutu on myöntänyt Kokemäen Naisvoimistelijoille EU:n maaseuturahastosta rahoitusta telinevoimisteluvälineiden hankintaan

Seuramme telinevoimistelun aloitus ulottuu pitkälle historiaamme, vuoteen 1966. Aikaiseminkin KNV on investoinut telineisiin, mutta viimeisimmistä hankinnoista on jo vierähtänyt tovi ja välineet nykyaikaistuvat. Telinevoimistelun harrastajamäärä on ollut viimeisen 2-3 vuoden ajan jyrkästi nousujohtoinen ja iloksemme naapurikuntien halukkaat harrastajat ovat myös löytäneet tiensä Kokemäelle. Seurastamme on osallistuttu pitkän tauon jälkeen nyt naisten telinevoimistelukisoihinkin. Niinpä päätimme lähteä kartoittamaan Karhuseudun Leader-tukimahdollisuutta uusiin telinevoimisteluvälineisiin ja onneksemme tukianomuksemme hyväksyttiin.

Nyt on hankittuna uudet eritasonojapuut, ponnahduslauta, hyppyteline ja patjoja. Osa uusista välineistä otettiin välittömästi käyttöön, eritasonojapuut ja hyppyarkku vaativat vielä tukevien lattiakiinnikkeiden asentamisen Kokemäen kaupungin toimesta koulukeskuksen yläsalin lattiaan.

Tuotteet ovat FIG:n hyväksymät ja palvelevat hyvin Voimisteluliiton kilpailuihin valmentautumisessa sekä tuovat meille mahdollisuuden järjestää NTV-koulutuksia Voimisteluliiton toimesta.

Tuen suuruus on 70 %, kuitenkin maksimissaan 7000 €.

http://www.karhuseutu.fi/leader_karhuseutu